Verlag
Dashöfer centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost

Verlag Dashöfer, centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost

1. Što je Verlag Dashöfer?
Tvrtka Verlag Dashofer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu, pravnu literaturu, te literaturu vezanu uz zaštitu okoliša i zaštitu na radu. Dio smo međunarodne skupine Verlag Dashöfer sa sjedištem u Njemačkoj dok društva kćeri posluju u Poljskoj, Mađarskoj, Portugalu, Češkoj, Slovačkoj i Sloveniji. Verlag Dashofer d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu od 2005. godine. Tvrtka je specijalizirana za stručnu edukaciju putem internetskih portala te organizaciju edukacija, seminara i konferencija.
2. Koje su naše prednosti?
Glavni cilj nam je pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen svima koji se svakodnevno u svom radu susreću s računovodstvenim, poreznim i pravnim propisima. Naši seminari zamišljeni su kao interaktivne radionice s manjim brojem polaznika, gdje uz vrhunske predavače možete dobiti odgovore koji Vas zanimaju. Stručni portali omogućuju našim korisnicima da iz svog ureda uz nekoliko klikova mišem dobiju brze i provjerene informacije te novosti o zakonskim izmjenama. Iz široke palete proizvoda i usluga možete odabrati samo jednu temu koja vas zanima.
3. Što nudimo?
Pružamo stručne informacije iz područja računovodstva, poreza, radnog prava, zaštite na radu, zaštite okoliša, javne nabave, a pokrivamo i teme menadžerskih i informatičkih vještina. Izvor smo svih informacija potrebnih zaposlenicima i/ili voditeljima svih pravnih oblika. Naši korisnici su i dionička društva, društva s ograničenom odgovornošću, ali i obrti te OPG-i te računovodstveni servisi. Informacije koje pružamo dolaze iz provjerenih izvora. Tim stručnjaka s kojima imamo dugogodišnju suradnju pokriva širok spektar tema tako da nam se za sve možete obratiti. Surađujemo s revizorima, poreznim stručnjacima, pravnicima, stručnjacima za zaštitu na radu, zaštitu okoliša, javnu nabavu i brojna druga područja. Naš cilj je da budemo uvijek u toku s zakonskim propisima i da zadovoljavamo sva područja i sve oblike edukacija koje trebaju tvrtkama. Naša misija je biti Vaš izvor provjerenih informacija i Vaša desna ruka u praćenju propisa i izbjegavanju sankcija.

ŠTO RADIMO?

  • Objavljujemo stručnu literaturu on-line.
  • Organiziramo seminare i konferencije.
  • Omogućujemo učenje putem on-line seminara i video seminara.
  • Okupljamo tim izvrsnih stručnjaka
  • Stalno razvijamo nove proizvode i usluge koje će Vam pomoći u Vašem profesionalnom radu.
 

ŠTO JE NAŠA MISIJA?

Želimo biti pomoćnik u Vašem radu, imati odgovore na sva Vaša pitanja, pratiti izmjene propisa za Vas i bit na raspolaganju za sve stručne informacije. U današnje vrijeme brza i točna informacija je dragocjena i zato se trudimo biti izvor aktualnih informacija i pojašnjavati ih na praktičnim primjerima iz prakse i na našim on-line knjižnicama i na našim seminarima i radionicama.