Verlag
Dashöfer centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost


Knjižnica za računovođe

Knjižnica za računovođe

od 2 316,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line knjižnica

Web: www.racunovodja.hr

Najveća baza stručnih tekstova iz područja poreza, računovodstva i plaća. Knjižnica se sastoji od više od 4.000 dokumenata, od kojih su dio stručni članci o aktualnim temama, odgovori na pitanja korisnika, primjeri knjiženja, obrasci, praktične informacije te video seminari. Mi se brinemo da sve zakonske izmjene doznate na vrijeme i na jednom mjestu te da razjasnimo sve nedoumice iz spomenutih područja. 

  • Knjižnica za računovođe je najveća baza podataka o porezima, računovodstvu, obračunu plaća te računovodstvenim standardima u Hrvatskoj
  • 2000 stručnih članaka pisanih od strane naših stručnih suradnika
  • više od 3500 odgovora na pitanja naših dugogodišnjih korisnika
  • sadržaj se svakodnevno nadopunjava sukladno aktualnim temama
  • portal posjeduje tražilicu s kojom u tren oka možete pronaći baš ono što Vas zanima
  • svaki pronađeni tekst preporučuje još sličnih tekstova što Vam omogućuje da još temeljitije proučite porezne i računovodstvene upite i probleme
  • obavijesti o svim izmjenama zakona iz područja oporezivanja i računovodstva
  • posebna pogodnost pretplate na Knjižnicu za računovođe je i postavljanje vlastitog pitanja, na koje će Vam odgovoriti stručna osoba, a odgovor ćete primiti e-mailom u roku tjedan dana
  • desna ruka svakom zaposleniku u odjelu računovodstva i financija te obračuna plaća

Više informacija o proizvodu >>


PDV aktualno

PDV aktualno

od 957,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line knjižnica

Web: www.pdvaktualno.hr

Portal PDV aktualno je izvrsna pomoć svima koji se susreću s različitim i uvijek novim situacijama vezanima za PDV. Sadržava komentar Zakona o PDV-u, članak po članak uz primjere iz prakse te odgovore na preko 800 pitanja iz praktičnog svijeta PDV-a. 

Više informacija o proizvodu >>


ON-LINE UČILIŠTE

ON-LINE UČILIŠTE

od 1 890,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: Portal videoseminari

Web: www.onlineuciliste.hr

Najveći i jedini portal stručnih videoseminara u Hrvatskoj. Videoeminari pokrivaju širok spektar tema od računodstvenih i poreznih, obračuna plaća, radnog prava do managerskih i informatičkih vještina. Ovo je najsuvremeniji oblik edukacije koji omogućava da iz svog ureda slušate predavanje i stječete nova znanja, a štedite i vrijeme i novac. 

Više informacija o proizvodu >>


Računovodstveno porezni savjetnik

Računovodstveno porezni savjetnik

od 428,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line savjetnik

Web: onnut.dashofer.hr

On-line časopis za računovođe koji trebaju točne informacije o računovodstvu i porezima,  aktualne novosti iz računovodstva i poreza, te primjere i rješenja knjiženja konkretnih problema iz poslovanja.

Časopis je namijenjen  svim računovođama, voditeljima računovodstava i financija, računovodstvenim servisima i svim poreznim obveznicima koji mogu imati koristi od neprekidnog protoka svježih informacija vezanih uz računovodstvo, financijsko izvješćivanje i porezne prijave, te osobama odgovornim za optimalizaciju poreznih rezultata i poduzetnicima koji donose odluke na temelju računovodstvenih podataka. Novim pretplatnicima su dostupni i svi ranije objavljeni tekstovi!

Više informacija o proizvodu >>


Komentar Zakona o PDV-u s primjerima iz prakse

Komentar Zakona o PDV-u s primjerima iz prakse

1 470,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line knjiga

Web: onbpdv.dashofer.hr

Online knjiga sadržava 211 komentara i primjera iz prakse koji olakšavaju snalaženje u složenim pravilima Zakona i Pravilnika o PDV-u. Posebna pozornost je usmjerena na kompleksne slučajeve vezane za uvoz i izvoz, račune i evidencije, prijenos porezne obveze, PDV kod usluga, građevine, prijevoza te ostalih zamršenih situacija. 

Više informacija o proizvodu >>