Online časopisi

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 999 kn bez PDV

On-line časopis za računovođe koji trebaju točne informacije o računovodstvu i porezima,  aktualne novosti iz računovodstva i poreza, te primjere i rješenja knjiženja konkretnih problema iz poslovanja.

Časopis je namijenjen  svim računovođama, voditeljima računovodstava i financija, računovodstvenim servisima i svim poreznim obveznicima koji mogu imati koristi od neprekidnog protoka svježih informacija vezanih uz računovodstvo, financijsko izvješćivanje i porezne prijave, te osobama odgovornim za optimalizaciju poreznih rezultata i poduzetnicima koji donose odluke na temelju računovodstvenih podataka. Novim pretplatnicima su dostupni i svi ranije objavljeni tekstovi!

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 999 kn bez PDV

On-line časopis za sve zaposlenike koji trebaju točne informacije o radnom pravu i obračunu plaća,  aktualne novosti i zakonske izmjene  te primjere i rješenja konkretnih problema iz poslovanja.

Časopis je namijenjen  svim zaposlenicima ljudskih resursa, pravnicima, kadorvkim odjelima, odjelima za obračun plaća i svima koji mogu imati koristi od neprekidnog protoka svježih informacija vezanih uz zakon o radu, zapošljavanje, otkaze, ugovore o radu, JOPPD obrasce, obračune dnevnica...  Novim pretplatnicima su dostupni i svi ranije objavljeni tekstovi!

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 1395 kn bez PDV

Na stranicama ovog online časopisa svaki mjesec ćemo prikazivati zanimljive i neobične slučajeve iz računovodstvenog okruženja, ali i poreza te promjene u hitnim mjerama u području Porezne uprave. Redovno ćemo donositi novosti, preporuke i savjete za rješavanje nesvakidašnjih i specifičnih računovodstvenih i poreznih situacija koje se mogu pojaviti u poslovnom okruženju.

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 699 kn bez PDV

Savjetnik za gospodarenje otpadom i zaštitu okoliša. Namijenjen svim osobama koje su u tvrtkama zadužene za praćenje i poštivanje propisa vezanih za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom.

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 699 kn bez PDV

Što ćete pronaći u online časopisu:

  • Aktualne članke – autorske članke u vezi zakonskih izmjena ili  nedoumica u vezi zaštite na radu i zaštite od požara
  • Pitanja i odgovore – odgovore na pitanja korisnika  uz koje možete naučiti više o nekoj temi ili uz pomoć tražilice naći odgovor na pitanje koje se i vama postavlja u poslovanju
  • Novosti – kratke obavijesti o novostima iz područja zaštite na radu i zaštite od požara

Pogodnosti online časopisa:

  • Online časopis  je novi način učenja i pouzdan izvor aktualnih informacija te konkretnih pojašnjenja primjera iz prakse. Članke možete čitati na računalu, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu, a možete ih preuzeti na računalo i čitati u PDF formatu ili isprintati. 
  • Jednom mjesečno novi broj dolazi na Vaš email u PDF formatu, a svaki dan u mjesecu u bilo koje vrijeme možete pregledavati sve do sada objavljene tekstove i koristiti tražilicu da brzo i jednostavno pronađete baš ono što u tom trenutku želite čitati.

 

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 699 kn bez PDV

Časopis je namijenjen je svim poduzetnicima koji žele znati više o mjerama specifične zdravstvene zaštite, vrstama zdravstvene zaštite, vrstama novčanih naknada o osiguranim osobama, osobama osiguranim u određenim okolnositma, ozljedama na radu, kao i svima koji trebaju brze, sažete, ažurne i profesionalne informacije vezane uz izmjene i dopune Zakona o zdravstvenom osiguranju.

...