Online časopisi

Pravo

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 150 Eur bez PDV

Online časopis za sve zaposlenike koji trebaju točne informacije o radnom pravu i obračunu plaća, aktualne novosti i zakonske izmjene te primjere i rješenja konkretnih problema iz poslovanja.

Časopis je namijenjen  svim zaposlenicima ljudskih resursa, pravnicima, kadorvkim odjelima, odjelima za obračun plaća i svima koji mogu imati koristi od neprekidnog protoka svježih informacija vezanih uz zakon o radu, zapošljavanje, otkaze, ugovore o radu, JOPPD obrasce, obračune dnevnica... Novim pretplatnicima su dostupni i svi ranije objavljeni tekstovi!

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 144 Eur bez PDV

Imovinsko-pravni odnosi u praksi je online časopis namijenjen stručnoj publici, odnosno odvjetnicima i pravnicima koji se bave s imovinsko-pravnim pitanjima, uknjidžbama i unosima nekretnina i zemljišta općenito.

...

Forma: On-line savjetnik

Cijena: 120 Eur bez PDV

Online časopis Transformacija poslovanja s umjetnom inteligencijom namijenjen je širokom krugu poslovnih ljudi, od vodećih menadžera do stručnjaka u području tehnologije. Bez obzira jeste li poduzetnik koji želi poboljšati svoje poslovanje, menadžer koji istražuje nove tehnologije ili stručnjak koji želi dublje razumjeti umjetnu inteligenciju, naš časopis pružit će vam korisne i inspirativne informacije.

...