O nama

Želimo vam ukratko predstaviti tko smo, što radimo i što nudimo. Saznajte nešto više o nama, kao i o našem timu te iskusnim predavačima.


Što je Verlag Dashöfer?

Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu, pravnu literaturu te literaturu vezanu uz zaštitu okoliša i zaštitu na radu. Dio smo međunarodne skupine Verlag Dashöfer sa sjedištem u Njemačkoj dok društva kćeri posluju u Poljskoj, Mađarskoj, Portugalu, Češkoj, Slovačkoj i Sloveniji. Verlag Dashofer d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu od 2005. godine. Tvrtka je specijalizirana za stručnu edukaciju putem internetskih portala te organizaciju edukacija, seminara i konferencija.

Koje su naše prednosti?

Glavni cilj nam je pružati kvalitetne i aktualne informacije na razumljiv i praktičan način, namijenjen svima koji se svakodnevno u svom radu susreću s računovodstvenim, poreznim i pravnim propisima. Naši seminari zamišljeni su kao interaktivne radionice s manjim brojem polaznika, gdje uz vrhunske predavače, možete dobiti odgovore koji Vas zanimaju. Stručni portali omogućuju našim korisnicima, da iz svog ureda, uz nekoliko klikova, dobiju brze i provjerene informacije te novosti o zakonskim izmjenama. Iz široke palete proizvoda i usluga, možete odabrati bilo koju temu koja vas zanima.

Što nudimo?

Pružamo stručne informacije iz područja računovodstva, poreza, radnog prava, zaštite na radu, zaštite okoliša i javne nabave, a pokrivamo i teme menadžerskih i informatičkih vještina. Izvor smo svih informacija potrebnih zaposlenicima i/ili voditeljima svih pravnih oblika. Naši korisnici su i dionička društva, društva s ograničenom odgovornošću, ali i obrti, OPG-ovi te računovodstveni servisi. Informacije koje pružamo dolaze iz provjerenih izvora. Tim stručnjaka s kojima imamo dugogodišnju suradnju pokriva širok spektar tema tako da nam se za sve možete obratiti. Surađujemo s revizorima, poreznim stručnjacima, pravnicima, stručnjacima za zaštitu na radu, zaštitu okoliša, javnu nabavu i brojna druga područja. Naš cilj je da budemo uvijek u toku s zakonskim propisima i da zadovoljavamo sva područja i sve oblike edukacija koje trebaju tvrtkama. Naša misija je biti Vaš izvor provjerenih informacija i Vaša desna ruka u praćenju propisa i izbjegavanju sankcija.

Što radimo?

  • Objavljujemo stručnu literaturu online
  • Organiziramo seminare i konferencije
  • Omogućujemo učenje putem online seminara i videoseminara
  • Okupljamo tim izvrsnih stručnjaka
  • Stalno razvijamo nove proizvode i usluge koje će Vam pomoći u Vašem profesionalnom radu


Imate li pitanje?

Služba za korisnike

Naša služba za korisnike rado će odgovoriti na vaša pitanja i savjetovati vas.
Telefon: 01 4655-107
E-mail: info@dashofer.hr