Online tečaj: Porez na dohodak

Web: https://www.porez-na-dohodak-online-tecaj.dashofer.hr/


Bilo da želite provjeriti i poboljšati svoje znanje ili znanje svojih trenutnih ili budućih zaposlenika ovaj online tečaj je koncipiran da vam u tome pomogne. Lekcije detaljno prolaze jedno po jedno područje, a na lagan i zabavan način možete provjeriti što ste naučili uz interaktivne online testove.

Input:

Godišnja pretplata na Online tečaj - porez na dohodak
(142 Eur bez PDV-a)

Sadržaj

Lekcija 1: Osnovno o porezu na dohodak

Lekcija 2: Aktualnosti poreza na dohodak

Lekcija 3: Vrste dohotka

Lekcija 4: Drugi dohodak - obračun i primjeri

Lekcija 5: Godišnja obveza poreza na dohodak

Lekcija 6: Završni test

  •                                                

Autori

Sandra Hrvatin, dipl.oec.

Sandra Hrvatin diplomirana ekonomistica koja je svoje bogato iskustvo stekla radeći u multinacionalnim kopmanijama na pozicijama višeg i srednjeg menadžmenta. Trenutno je na poziciji direktorice financija i računovodstva. Uz svoje bogato radno iskustvo znanje je stekla i kao polaznica mnogobrojnih edukacija u centru za obrazovanje Verlag Dashofer kao i ostalih edukacijskih kuća.

Ksenija Cipek, međunarodni porezni stručnjak

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Vrlo je cijenjen i priznat domaći i međunarodni porezni stručnjak i voditelj projekata te je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sudjelovala u nizu poreznih reformi u Republici Hrvatskoj. Autor je mnogih stručnih članaka iz područja poreza i ko-autor knjige "Sustav poreza na dohodak u Republici Hrvatskoj", 2007,Ingbiro. Članica je Government Blockchain Association (US) i Blockchain Chambers of Commerce (US) te je sudionik mnogih međunarodnih poreznih konferencija. Istraživač je u području primjene blockchain tehnologije i kripto imovine. Povremeni je recenzent stručnih članaka časopisa."

Seminar