Postanite dio našeg tima

Tražite posao?

Postanite dio Verlag Dashöfer tima!

Tvrtka Verlag Dashöfer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu, pravnu literaturu, te literaturu vezanu uz zaštitu okoliša i zaštitu na radu. Dio smo međunarodne skupine Verlag Dashöfer sa sjedištem u Njemačkoj dok društva kćeri posluju u Poljskoj, Mađarskoj, Portugalu, Češkoj, Slovačkoj i Sloveniji. Verlag Dashöfer d.o.o. prisutan je na hrvatskom tržištu od 2005. godine.

Čime se bavimo?

Objavljujemo stručnu literaturu on-line, organiziramo seminare i konferencije, organiziramo ONLINE učenja putem seminara i video seminara, okupljamo tim izvrsnih stručnjaka, stalno razvijamo nove proizvode i usluge.

Koje nam je glavni cilj?

Glavni cilj nam je pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen svima koji se svakodnevno u svom radu susreću s računovodstvenim, poreznim i pravnim propisima.

Tvrtka je specijalizirana za stručnu edukaciju putem internetskih portala te organizaciju edukacija, seminara i konferencija.

Cilj je biti desna ruka u praćenju propisa, izvor provjerenih informacija i edukacija naših korisnika.

 

 

PRIJAVITE SE. Zbog povećanja opsega posla i daljnjeg uspješnog rasta tvrtke, trebamo nove ljude!

Djelatnik u odjelu prodaje stručnih edukacija (ž/m)

Prodaja stručnih edukacija – seminara, konferencija, tečajeva i online stručnih portala tvrtke Verlag Dashöfer. Uredski, ali dinamičan posao kroz rad isključivo s poslovnim subjektima – privatni i javni sektor RH. Prezentiranje i prodaja telefonskim putem. Podrška i angažiranost u planiranju prodajnih aktivnosti

Potrebna znanja i vještine: SSS ekonomskog i trgovačkog smjera, dobro poznavanje MS Office-a, E-mail poslovna komunikacija, razvijene komunikacijske vještine, profesionalnost, dinamičnost i angažiranost, pismenost i pedantnost, ljubaznost i bonton u poslovnom razgovoru, brzina i snalaženje u novonastalim situacijama, timski duh i odgovornost u obavljanju samostalnih poslova.

Pošaljite životopis i molbu za posao na karijera@dashofer.hr 

Product manager (m/ž)

Product manager (m/ž) za on-line stručnu literaturu iz područja računovodstva, poreza, prava, zaštite na radu, zaštite okoliša i sl. Posao zahtjeva predanost, odgovornost i pedantnost. 
Obuhvaća rad na izradi newslettera, komunikaciju s autorima stručnih članaka, odgovore na pitanja korisnika u vezi korištenja portala, upravljanje sadržajem portala putem CMS-a (Content Management System).

Potrebna znanja i vještine: VSS ekonomskog smjera, poznavanje računovodstva i poreza, odlično poznavanje engleskog i hrvatskog jezika, odlično poznavanje MS Office-a, komunikativnost, timski rad, pedantnost, sposobnost samostalnog rješavanja problema. Uz poželjno znanje; znanje InDesign-ai, informatičkih vještina i poznavanje montiranja video sadržaja.

Pošaljite životopis i molbu za posao na karijera@dashofer.hr 

 

Ako niste pronašli posao koji vam odgovara, ali ste zainteresirani za rad kod nas, pošaljite nam svoj životopis i molbu putem e-maila: karijera@dashofer.hr

 

Vaš Verlag Dashöfer