Verlag
Dashöfer centar za obrazovanje i izdavačku djelatnost


Radni odnosi u praksi

Radni odnosi u praksi

od 1 098,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line knjižnica

Web: www.radniodnosi.hr

Desna ruka svakom odjelu ljudskih resursa tj. svima koji su zaduženi za radne odnose, zapošljavanje, otpuštanje radnika i općenito prava zaposlenika i obveze poslodavaca. Ova on-line knjižnica sadržava detaljan komentar Zakona o radu i preko 500 odgovora na pitanja naših korisnika. Uvijek pišemo o aktualnim temama, novostima iz zakonodavstva, kao i uvijek problematičnom prestanku ugovora o radu, otkaznom roku, zasnivanju ugovora o radu i ostalim osjetljivim temama. 

Više informacija o proizvodu >>


Obračun plaća u praksi

Obračun plaća u praksi

od 1 296,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line knjižnica

Web: obracunplaca.dashofer.hr

Portal Obračun plaća u praksi koristi svima koji žele pomoć iz područja obračuna plaća i tematike povezane s plaćama. Svima koji se bave obračunom plaća, dnevnica, oporezivanjem  i brojnim drugim poslovima te uz to moraju pratiti i tematiku radnih odnosa. Ovo je zapravo izvrstan vodič za obračun plača i troškove rada u praksi. 

Više informacija o proizvodu >>


Knjižnica za računovođe

Knjižnica za računovođe

od 2 316,00 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line knjižnica

Web: www.racunovodja.hr

Najveća baza stručnih tekstova iz područja poreza, računovodstva i plaća. Knjižnica se sastoji od više od 4.000 dokumenata, od kojih su dio stručni članci o aktualnim temama, odgovori na pitanja korisnika, primjeri knjiženja, obrasci, praktične informacije te video seminari. Mi se brinemo da sve zakonske izmjene doznate na vrijeme i na jednom mjestu te da razjasnimo sve nedoumice iz spomenutih područja. 

  • Knjižnica za računovođe je najveća baza podataka o porezima, računovodstvu, obračunu plaća te računovodstvenim standardima u Hrvatskoj
  • 2000 stručnih članaka pisanih od strane naših stručnih suradnika
  • više od 3500 odgovora na pitanja naših dugogodišnjih korisnika
  • sadržaj se svakodnevno nadopunjava sukladno aktualnim temama
  • portal posjeduje tražilicu s kojom u tren oka možete pronaći baš ono što Vas zanima
  • svaki pronađeni tekst preporučuje još sličnih tekstova što Vam omogućuje da još temeljitije proučite porezne i računovodstvene upite i probleme
  • obavijesti o svim izmjenama zakona iz područja oporezivanja i računovodstva
  • posebna pogodnost pretplate na Knjižnicu za računovođe je i postavljanje vlastitog pitanja, na koje će Vam odgovoriti stručna osoba, a odgovor ćete primiti e-mailom u roku tjedan dana
  • desna ruka svakom zaposleniku u odjelu računovodstva i financija te obračuna plaća

Više informacija o proizvodu >>


Savjetnik za radno pravo i obračun plaća

Savjetnik za radno pravo i obračun plaća

od 428,52 Kn + PDV

Vrsta proizvoda: On-line savjetnik

Web: onnsmup.dashofer.hr

On-line časopis za sve zaposlenike koji trebaju točne informacije o radnom pravu i obračunu plaća,  aktualne novosti i zakonske izmjene  te primjere i rješenja konkretnih problema iz poslovanja.

Časopis je namijenjen  svim zaposlenicima ljudskih resursa, pravnicima, kadorvkim odjelima, odjelima za obračun plaća i svima koji mogu imati koristi od neprekidnog protoka svježih informacija vezanih uz zakon o radu, zapošljavanje, otkaze, ugovore o radu, JOPPD obrasce, obračune dnevnica...  Novim pretplatnicima su dostupni i svi ranije objavljeni tekstovi!

Više informacija o proizvodu >>