Javna nabava

Proizvodi na USB sticku
Seminari i konferencije
Online

Forma:

eDokumenti

Cijena:

0 kn bez PDV-a

Paket videoseminara osmišljen je kako bi Vam olakšao snalaženje u materiji Javne nabave i e-nabave.  Predavanjem donosimo Vam odgovore na ključna pitanja o ispravnom pregleda i ocjena ponuda, te donosimo odgovore na najčešća pitanja vezana uz ispravak pogrešaka prilikom izdrade ponuda kao i odgovore na način donošenja odluke u nadmetanjima i novoj praksi DKOM-a.

Donosimo što je to e-dostava ponuda, koja su obilježja i dinamika dostave, prijelazno razdoblje. Navodimo koje su obveze naručitelja kod pripreme postupka, a koje ponuditelja uz napredni elektronički potpis.

...
Od 1. srpnja 2016. godine, svi ponuditelji koji žele dostaviti svoju ponudu naručitelju koji provodi postupke po Zakonu o javnoj nabavi, OBVEZNO moraju dostaviti elektroničku ponudu, i to za sve postupke male i...
Radionica koja pruža individualni pristup, ugodnu atmosferu u malim grupama, mogućnost postavljanja pitanja prije i za vrijeme održavanja seminara. Namjena seminara Opća EU Uredba o zaštiti osobnih podataka pojedinca (GDPR –...
Radionica koja pruža individualni pristup, ugodnu atmosferu u malim grupama, mogućnost postavljanja pitanja prije i za vrijeme održavanja seminara. Namjena seminara U Hrvatskoj eRačune svakodnevno razmjenjuje više od 35.000 poslovnih subjekata, a uvođenjem Zakona o...

Forma:

On-line knjižnica

Cijena:

2430 kn bez PDV-a

Stručni portal namijenjen zaposlenicima javnog sektora kojima je dužnost pratiti područje poreza, računovodstva, obračuna plaća, radnih odnosa te javne nabave. Knjižnica za javni sektor omogućava usvajanje novih znanja na suvremen način.

...

Forma:

On-line knjižnica

Cijena:

2430 kn bez PDV-a

Forma:

On-line knjižnica

Cijena:

1764 kn bez PDV-a

Forma:

On-line knjižnica

Cijena:

1764 kn bez PDV-a

Online stručni portal namijenjen za voditelje i zaposlenike odjela poreza, računovodstva i financija, za porezne, financijske i računovodstvene savjetnike, kontrolore, revizore, za srednji i viši menadžment i sve koji se u poslovanju susreću sa transfernim cijenama.

 

...

Forma:

On-line knjiga

Cijena:

1470 kn bez PDV-a

Ova online knjiga će se aktualizirati kada dođe do zakonskih promjena te nadopunjavati odgovorima na primjere iz prakse.

...